Carnaval 2020

Hier kom je alle nieuwtjes te weten van carnaval Halle 2020 !

De activiteitenkalender voor 2020 :

Seniorenprinsenpaar 2020 gekend

Ook de senioren hebben hun Prinsenpaar gekozen.

Na een namiddag en avond vol opdrachten werd het seniorenkoppel officieel aangesteld.

François en Ida mogen zich vanaf nu het seniorenprinsenpaar 2020 noemen.

(tekst + foto: website Halattraction)


Pin en Medaille 2020


Heb je de pin en medaille van 2020 al gezien? De Vaantjesboer viert feest en Carnaval Halle viert mee. Haast je naar Carnaval- en feestwinkel Las Fiestas Halle om een pin of medaille te bemachtigen. Pin aan €3 en medaille aan €15. Op = op !

(tekst + foto: website Halattraction)


Prinsenverkiezing (25/01/2020)


Zaterdagavond 25 januari liep CC 't Vondel goed vol voor de jaarlijkse Prinsenverkiezing.

Vier koppels hebben zich volledig gesmeten om Prins en Prinses Carnaval Halle 2020 te kunnen worden en bleken op het einde van de avond aan elkaar gewaagd. Het was de bedenker van de beruchte rode draad niet ontgaan dat velecafé-deuren gesloten blijven met carnaval of dat er enkel bediening is via het raam. De oplossing werd gevonden in het verzamelen van zoveel mogelijk deuren van een hals café. Zo zijn de carnavalisten zeker dat hun café gewoon open is met carnaval.

Hoe goed de kandidaten de carnavalsgemeenschap kenden werd met de logo-kennis-test, alsook hun behendigheid werd met een floeps- tentje getest. Dit alsook hun eigen strijdkreet en voorbereide show vulden de avond om samen met de stemming en de mini- rode draad tot het resultaat te komen.

De spanning werd op het einde van een lange avond wat opgevoerd, totdat Halattraction- voorzitter Jos Appelmans elk kandidaat koppel een gekleurde sleutel gaf. Vier met hangslot gesloten schatkisten stonden te blinken op het podium, de kandidaat koppels namen plaats achter de schatkist waarvan het hangslot overeen kwam met de kleur van de sleutel.

Slechts 1 schatkist bevatte de zekerheid om een onvergetelijk jaar als Prins en Prinses Carnaval 2020 te mogen beleven. Uit de vier sterke koppels bleken Nico 'den belleman' en Katleen 'de bellevraa' de winnaars van de opgezette Prinsenverkiezing onder het thema 'to voet or not to voet'.

Proficiat Nico & Katleen!


(tekst + foto: website Halattraction)


Halle Op Losse Schroeven (11/01/2020)


Een goed gevuld CC ’t Vondel beleefde een sfeervolle carnavalsavond die je alleen in Halle kan vinden.

Het eerste groot evenement in 2020 onder Halse carnavalisten werd een top-avond onder vrienden.

Genietend van een hele resem optredens gaven de groepen- individuelen – ordes het beste van zichzelf. Heel wat Halse carnavalsliedjes werden voor de eerste keer gebracht, maar zullen in het carnavalsseizoen nog vaak te horen zijn.

Wij wensen alle deelnemers van harte te bedanken voor de inzet! Dankzij jullie kunnen we 10/10 geven voor sfeer en gezelligheid.

Uiteindelijk kozen de carnavalisten zelf de overwinnaars.

De showwedstrijd werd gewonnen door Jubileum-vierende-HKV “DE Gebeure”.

klik hier om de winnende show te kunnen bekijken : https://youtu.be/irWk43C2l8A (video : persinfotv)

Nadat hij vorig jaar de overwinnaar was, wenste “Prins Wouter” nog eens te gaan lopen met de beker van de liedsjeswedstrijd!

Klik hier om het winnend liedje te horen en te bekijken ! : https://www.youtube.com/watch?v=34fCJQSpiuI (video : gruutemet.be)


(tekst: website Halattraction)